Insekter

Hurtig og effektiv løsning af alle slags insektproblemer. Insekter i køkken / hjemmet eller produktionen, hvilket insekt kan det være ?

Alle hverdage: 07:00 - 23:00.

Hos Chrisal Skadedyrsservice A/S er vi specialister

 i bekæmpelse af alle slags insekter. For Dem som kunde der har et insektproblem, så er det en fordel af kende navnet på insektet inden De bestiller bekæmpelse, da der findes en lang række af forskellige insekter af mere eller mindre skadelig karakter.  Alene i Danmark findes der langt over 10.000 forskellige arter. Kig i vores Skadedyrsguide og se en billedoversigt med de mest forekommende danske skadedyr.

Insekter i Danmark har vi opdelt i grupper og arter.

Professionel hjælp lige ved din dørtrin

Primært opdeler vi insekterne i følgende grupper:
Vi hjælper dig af med insekter.
Alle hverdage: 07:00 - 23:00.
Denne opdeling er mest af hensyn til bekæmpelse – og hensyntagen til fauna.

Vi får dagligt rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil have bekæmpet det ene eller andet insekt.  Husk på, at stort set alle insekter i Danmark har et formål og er således gavnlige på den ene eller anden måde – både i fødekæden som nyttedyr. Derfor bruger vi som tommelfingerregel, at vi kun tilbyder bekæmpelse af insekter indendørs, da de her kan være generende og således være at betragte som et skadedyr. Ingen regel  – uden undtagelse. Det er klart at både hvepse og myrer hører til blandt vore hyppigste opgaver.  Men ellers er det bekæmpelse af lopperkakerlakkervæggelusborebiller og sølvfisk, der ligger i toppen af vore kørsler.  Stort set alle insekter, der findes indendørs har en ringe, eller slet ingen gavnlig effekt på fauna.  Det er selvklart at f.eks. et klædemøl ingen gavn har – men kun kan forårsage gene, og skal derfor bekæmpes, inden de laver mere skade.

På den anden side af vi de udendørs insekter som f.eks. bier, der klart er et nyttedyr – men også er nedadgående som vilde bier.  Her skal man virkelig overveje, om det strengt taget er nødvendigt at gøre noget ved dem. Det gør man derfor oftest kun, når de har fundet vej til en hulmur.  Det samme gør sig gældende for humlebier / brumbasser, der absolut ingen skade gør på hverken ejendom eller genstande.

Såfremt Deres insekt ikke kan findes i billedoversigten kan vi tilbyde Artsbestemmelse af skadedyr, der kan foretages ved, at man indsender et billede af insektet / skadestedet via vores online bestillingsformular eller sender os nogle eksemplarer med posten. For denne service tager vi os betalt, da vi videresender alle artsbestemmelser af insekter til en biolog. Dog krediteres betalingen ved samtidig bestilling af insektbekæmpelse. Al artsbestemmelse sker altså kun mod forudgående betaling.  Således vil indsendte eksemplarer ikke artsbestemmes, hvis der ikke findes en tilhørende betaling. Disse forsendelser kasseres indenfor 3 dage, da vi naturligvis ikke kan have insekterne ligge.

Vi hjælper dig af med problemet.
Alle hverdage: 07:00 - 23:00.
Dyreetik

Altså – selvom vi lever af at slå dyr ihjel, så er det os magtpålæggende, at det gøres på den mest rigtige og mindst skadelige måde for både miljø og fauna. Så selvom vi ofte får opgaven ” kan I ikke bare sprøjte udover det hele – med den stærkeste insektgift”, så er dette ikke løsningen. Nuvel, er vi klar over at den enkelte kunde har et skadedyrsproblem, som man ønsker løst hurtigt og effektivt. Men her må man ikke glemme, at vi ikke har andet, end den type kunde og opgave. Derfor er det vigtigt hele tiden at afveje og vurdere den enkelte opgave og anvende den mindst skadelige løsning for at fuldføre opgaven på bedste vis.

Chrisal Skadedyrsservice A/S

 har et landsdækkende net af egne ansatte skadedyrsbekæmpere, der hurtigt og professionelt udfører bekæmpelse af alle insekter på en effektiv og diskret måde.

Derudover har vi et stort udvalg af UV-insektfangere til konkurrencedygtige priser, der kan bruges effektivt, hvor der ikke ønskes anvendelse af gift og pesticider

Til forebyggelse mod insektproblemer i både virksomheder og hos private tilbyder vi Serviceaftaler med regelmæssig kontrol og bekæmpelse. Vi leverer også helt tilpassede skadedyrsløsninger til forsk. brancher som:  Disse løsninger er både forbyggende via detektorer og elektriske fluefangere. Men også løbende bekæmpelse af f.eks. bananfluer og kakerlakker i fødevarebranchen