Bekæmpelse af skadedyr for private

– Priser for private

Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Skadedyr i hjemmet

Private husstande med forskellige skadedyrsproblemer er en af vores største kundegrupper.
Generelt er vi ude ved kunden indenfor 24 timer – i højsæsonen kan der dog påregnes 1-2 dages ventetid. I tilfælde af hvepsebo, muldvarpe/mosegrise er det ikke nødvendigt at være hjemme ved behandling.
I andre tilfælde hvor adgang til ejendommen er nødvendig, kan De med sindsro lægge en nøgle, hvis De ikke har mulighed for at være hjemme.

Bekæmpelse af alle slags skadedyr i hjemmet – også udenfor

Groft sagt kan man sige, at der findes ligeså mange skadedyrsproblemer, som der findes ejendomme. Typisk er der tale om hvepsebo, bier, humlebier, mus, fluer, myrer, muldvarpe og mosegrise.
Men efterhånden er insekttyper som væggelus og kakerlakker dog blevet mere og mere alm. skadedyr i hjemmet. Husmår er et andet eksempel på, hvor vores ekspertise slår igennem.

Vores ekspertise – Deres garanti

At vælge skadedyrsfirma kan være det samme som at trække et lod – eller holdt i fagsprog – ”som at stikke hånden ned i et hvepsebo”.

Det kan være svært at finde frem til den rette skadedyrsvirksomhed. For at være sikre på I får den rette partner er det altid en god idé at spørge efter autorisation eller sprøjtecertifikat. Forlang derfor altid ved tilbudsindhentning at se sprøjtecertifikat eller anden relevant autorisation.

Chrisal A/S har dokumentation for at levere den lovede vare og service. Vores priser ligger på de forskellige undersider. Herved undgår De en grim overraskelse.

Ydermere er alle vores teknikere uddannet og autoriseret til enhver form for bekæmpelse, og vi har alle certifikater og autorisationer til enhver form for skadedyrsbekæmpelse.

Er De i tvivl om vores kompetencer og kundeservice, kan De læse andres anmeldelser af Chrisal Skadedyrsservice på Trustpilot.

Ring til os. I de fleste tilfælde kan De få et prisoverslag på netop Deres problem. Endvidere kan de få en kyndig vejledning omkring vore behandlingsmetoder. Vi ser frem til at kunne hjælpe Dem af med Deres problem på bedste vis – diskret.