Tryghed og kvalitet er nøgleord hos Chrisal Skadedyrsservice A/S

 • En af branchens ældste virksomheder
  Chrisal A/S blev etableret i 1991, og siden er det gået stærkt. Vi er i dag en af de største virksomheder i den danske branche indenfor skadedyrsservice og salg af skadedyrsrelaterede produkter. Med vores landsdækkende netværk af erfarne teknikere kan vi rykke hurtigt ud til skadedyrsramte boliger og virksomheder, og alle vores teknikere lever op til Miljøstyrelsens krav – og mere til. Vi er et af de kun få skadedyrsfirmaer, der har det store sprøjtecertifikat, så vores kunder kan trygt stole på, at de får en sikker, korrekt og kompetent skadedyrsbekæmpelse.

  Chrisal Skadedyrsservice A/S er ultimo 2021 opkøbt af Elis Danmark A/S . For vores kunder skaber det ikke nogen forandringer, da Chrisal Skadedyrsservice A/S fortsætter uændret som et datterselskab med de samme medarbejdere og samme høje serviceniveau. Vi vil også fremover tilbyde forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr med den højeste integritet og fokus på kundens behov og miljøet – med målet om at blive så giftfri som muligt i 2022.

 • Deres fordele med Chrisal Skadedyrsservice A/S
  Vi udvikler hele tiden vore forretningsområder, således at De som kunde kan få netop den ydelse, som de forventer. Blandt de mest iøjnefaldende fordele, som ingen andre i branchen kan matche, er at De som kunde hos Chrisal får:

  • Landsdækkende døgnservice,
  • servicegaranti,
  • diskret service
  • og hurtig udrykning.
 • Vores ideologi
  bekaempelse-af-alle-skadedyr-jylland-fyn-sjaelland

  • Vi vil være innovative på vort kerneområde.
  • Vi vil levere den forventede og lovede ydelse til vore kunder – store som små.
  • Vi vil være en loyal og troværdig partner.
  • Vi vil være førende på vore kerneområder.
 • Det kan du som kunde forvente af os
  Fjernelse-af-hvepsebo-i-haek-i-KoebenhavnVores lokale teknikere er vores ansigter udadtil, og du kan forvente, at de altid optræder diskret, er punktlige, præsentable og imødekommende.
  Alle vores teknikere været hos os i flere år – nogle op til 20 år. Derfor kender og efterlever de vores værdier, og de har den rette træning, erfaring og autorisation til at løse vores kunders skadedyrsproblemer.
  Vi har et langsigtet fokus på, at vores kunder skal være trygge og tilfredse, og derfor gør vi en dedikeret indsats for både at bekæmpe skadedyrene hurtigt og effektivt – og at forebygge, at skadedyrene vender tilbage. Vi giver altid garanti på vores skadedyrsbekæmpelse, og vi tilbyder vores kunder fordelagtige serviceaftaler, hvor vi året rundt holder dem godt beskyttede mod skadedyr. Derfor har vi også mangeårige, tillidsfulde og tætte relationer til flere af vores kunder.

 • Chrisal Skadedyrsservice er i hele Danmark og en del af Europa nu
  Vore rammer er store omkring vore indsatsområder. Det gælder ikke kun skadedyrsarterne, men i høj grad vore geografiske indsatssteder. Vort hovedmarked er Danmark, hvor vi dækker alle postnumre. Men vi forhandler vore insektfangere globalt – ligesom vores nye ejer Elis er repræsenteret indenfor Pest Control i det meste af Europa.

  Ved hovedsædet i Frankrig findes Elis Academy, hvor alle skadedyrsteknikere kan dygtiggøre sig.  Lokalt i Danmark har vi egen oplæring af vore teknikere.  Denne forestås primært af vores laborant Claus Fisker, der er uddannet og har arbejdet indenfor forskning på Statens Skadedyrslaboratorium og Aarhus universitets forskningscenter.  Hans viden dækker alt fra insekter, rotter og andre skadedyrs biologi.  Ligesom hans evner strækker sig til uddannelse af bekæmpelsesmetoder.

 • Virksomhedens historie
  Chrisal skadedyrsbekæmpelse Elis skadedyrsserviceChrisal blev etableret af Michael Hougaard i 1991 med en vision om at tilbyde landets virksomheder og privatkunder en mere troværdig, effektiv og professionel skadedyrsservice. I 30 år har Michael Hougaard stået i front for Chrisal Skadedyrsservice, der er vokset til at blive en af branchens største virksomheder i Danmark. I 2021 blev Chrisal Skadedyrsservice opkøbt af Elis Danmark A/S, og Michael Hougaard er indtrådt i stillingen som Business Unit Manager for Skadedyrsservice hos Elis i Danmark. Chrisal Skadedyrsservice fortsætter dog uændret som et datterselskab under Elis med de samme værdier og services.