Skadedyrsbekæmpelse siden 1991

Væggelushunde

Specialtrænede hunde der kan identifcere væggelus

Kort om væggelushunde

Vores specialtrænede væggelushunde har meget følsomme snuder, som gør dem ideelle til at finde væggelus. Væggelushundene er specielt trænede til at kunne opdage væggelus med høj præcision, og hundene kan genkende den jordede lugt af væggelusene og deres æg.

Væggelushunde er meget bedre til at finde væggelus end de traditionelle metoder, der ellers kan bruges til at finde væggelus. Vores inspektionshunde er hurtigere og mere præcise end alle andre metoder. Det betyder, at der både spares tid og penge, når vi bruger hunde til at finde væggelus i en bygning.

Ivo og Tonic er klar

Vores to væggelushunde, Ivo og Tonic, er toptrænede og klar til at rykke ud.

Alle hverdage: 08:00 - 22:00.

Info om væggelus

Væggelus, kaldes også bed bugs, og lever for det meste i og omkring sengemiljøet – deraf navnet.

Vender man sengen (især boksmadrasser), kan man ofte se ekskrementer fra væggelus i hjørner og kanter i form af små sorte prikker, hvis angrebet har stået på i flere uger.

Sengelus er letgenkendelige, da de bliver på størrelse med en æblekerne – som fuldvoksen. Farven varierer fra lysebrun til mørkebrun (afhængig af, om de lige har suget blod) med tværgående riller på rygskjoldet.

Sengelus bringes normalt hjem via hotelbesøg, udlandsrejser eller overnattende gæster, der har været i kontakt med væggelus. Typisk spreder væggelus sig herefter fra kufferter og anden bagage til sengemiljø og derefter videre i ejendommen/boligen via rørgennemføringer, elektriske inst. og derefter igen evt. videre til en ny lejlighed, hvis der er tale om sådanne.

Viden

Vores væggelushunde er trænet og uddannet af en certificeret hundetræner.

De har været til eksamen og bestået samtlige tests hos K9 Solutions, så de er klar til at stikke snuden forbi og undersøge om der er væggelus hos jer eller ej.