Sådan kan vi hjælpe virksomheder med skadedyrsangreb

Blandt ovennævnte kundegruppe servicerer vi mange brancher lige fra autoværksteder, skoler, plejehjem, fabrikker til diverse forretninger.

Disse virksomheder sikres via forebyggende bekæmpelse og oftest sikring mod mus og rotter (se serviceaftaler), hvor der med faste intervaller inspiceres mod alle former for skadedyr i virksomheden.

Det betyder derfor ikke, at en virksomhed nødvendigvis har problemer med skadedyr, når der tegnes en aftale.

I de fleste tilfælde er der tale om, at den enkelte virksomhed, ikke ønsker at risikere imagetab i forbindelse med, at varer er forurenet / ødelagt med eks. museekskrementer.

Endvidere er de fleste maskiner forsynet med elkabler, der ofte angribes af mus, der anvender kobbertrådene i kablerne til at slibe tænderne – med fare for defekt eller værre – kortslutning til følge.

Muldvarpeskud på græsplænen er ligeledes mindre populært, da græsplænen ofte er ansigtet udadtil, og derved giver et førstehåndstindtryk om virksomheden.

sikring-mod-mus-og-rotter

Forbyggende sikring mod mus og rotter – bekæmpelse af alle skadedyrsproblemer

Som oftest er der tale om forebyggende sikring mod mus og rotter og myrer.

Men også andre skadedyrsgrupper som kakerlakker, møl, hvepse, fluer, muldvarpe og mosegrise er til stor gene blandt vore kunder.


 

Vores ekspertise – Deres garanti

At vælge skadedyrsfirma er som regel det samme som at trække et lod.

Man ved i mange tilfælde ikke, hvad man kan forvente eller få for pengene, da det servicen afhænger såvel af den enkelte servicetekniker som skadedyrsfirma.

Derfor ligger vores referenceliste til enhver tid åben for Dem, så De kan sikre Dem allerede inden, De træffer valg af leverandør.

Ydermere er alle vore teknikere uddannet og autoriseret til enhver form for bekæmpelse. Til de helt store kunder (medicinalvirksomheder o.lign.) kan vi endvidere tilbyde vort altomfattende sikringssystem, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det kaldes Chrisal supervision.

Det er et avanceret sikringssystem, der sikrer virksomheden en komplet skadedyrssikring med bygningskontrol, skadedyrsbekæmpelse samt overvågning og dermed forebyggelse mod skadedyr.

Alle rapporter fremsendes til virksomhedens områdeansvarlige. Rapporterne er specifikt designet til den enkelte kunde og der kan trækkes statistikker ud på alle forhold omkring skadedyr i virksomheden.

Interesseret – Chrisal Skadedyrsservice A/S som servicepartner?

Hvad enten De har en aftale med en af vore konkurrerende virksomheder, eller De endnu ikke har en aftale, så ring og bed om et konsulentbesøg samt inspektion.

Vi vil herefter tilbyde dem en sikring, der passer nøjagtig til Deres behov.