Randers skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrbekæmpelse Randers, Silkeborg, Viborg & Herning

Myrer i huset og flyvemyrer bekæmpes med myregift

Randers skadedyrbekæmpelse uden ventetid. Med stor fornøjelse kan vi nu tilbyde vore kunder i ( og resten af Midtjylland )

Vi er bevidste om, at det er af stor betydning at være lokalt repræsenteret i alle områder i landet.  Specielt i en branche som skadedyrbekæmpelse, der som oftest altid er en hastesag, da de fleste skadedyr forværre skaden på kort tid.  Derfor er det vigtigt at begrænse skaden så tidligt i forløbet som overhovedet muligt.  Randers Skadedyrsbekæmpelse ( som vi hed tidligere ) er i dag Chrisal Skadedyrsservice A/S.  Men vi står stadig inde for den samme og pålidelige skadedyrsbekæmpelse i Randers og Midtjylland – hvor garanti er nøgleordet.

Vi har i år udvidet vort team med 2 dygtige teknikere med bopæl i og lige udenfor Randers mod Silkeborg.  Det betyder, at alle vore kunder i Randers og Nordjylland nu vil blive betjent hurtigt og uden ventetid af vore to nye lokale teknikere, der vil påtage sig al skadedyrbekæmpelse i Silkeborg, Randers, Ålborg og resten af Nordjylland.

Vi tilstræber således at kunne tilbyde skadedyrsbekæmpelse til vore kunder i Silkeborg & Randers samme dag – eller andre byer jf. nedenstående indenfor 24 timer:
  • Randers
  • Hobro
  • Silkeborg
  • Herning
  • Viborg
  • Ålborg

Vore skadedyrsbekæmpere i Randers er uddannede til bl.a at varetage fjernelse af hvepsebo, bekæmpelse af væggelus, myrer og møl.

Derudover kan De få hjælp til fjernelse af husmår i Randers & Silkeborg på loftet.

Husmår og mår på loftet i Randers

Som nogen af de eneste i Randers / Silkeborg kan vi tilbyde bekæmpelse af muldvarpe – UDEN brug af gas.  Dette er en fordel, da der generelt er mange muldvarpe / mosegrise i Randers & Silkeborg – i forhold til mange andre byer.  Det betyder, at vi kan komme helt tæt på ejendomme, hvor der ellers findes en sikkerhedsafstand på 10 meter, hvor der anvendes gas.  Vi har lagt en video op af denne muldvarpemaskine og hvordan den virker.

De kan foretage direkte online bestilling her… – eller ringe direkte på tlf. 70 25 43 25 og få hjælp til bekæmpelse af skadedyr i Randers og Silkeborg samme dag – hvis det er en hastesag.  Ellers kører vi normalt fra dag til dag i hele Midtjylland og Ålborg området.

Nede i venstre hjørne af Deres skærm kan De se en fane, hvor De kan kontakte os online i de fleste af døgnets timer.  Benyt Dem gerne af denne service, hvis De har noget på hjerte, hvor De ønsker svar her & nu.

Randers har gennem de senere år været igennem en rivende udvikling – både som by men også image.  Det betyder, at mange der arbejder i Århus eller Silkeborg bor i Randers.  Således kan vi også mærke på antallet af opgaver omkring skadedyrsbekæmpelse i Randers og omegn er tiltagende.  Dels fordi antallet af virksomheder og erhvervsdrivende i Randers er steget stødt – og derfor også behovet for at sikre restauranter og virksomheder mod indtrængen af skadedyr som f.eks. mus & rotter.  Vi har gennem mere end 25 år kørt fast service mod skadedyr i Randers.

Men det er først for nyligt, at Chrisal Randers Skadedyrsbekæmpelse  A/S har flere skadedyrsbekæmpere fast kørende i Randers mod Silkeborg og Ålborg.
Skadedyrsbekæmpelse aarhus

Tidligere har det primært været Mortalin, som har været den mest kendte skadedyrsservice i byen, da de har kørt den kommunale rottebekæmpelse.  Det gælder dog fortsat, at hvis man har rotter i Randers, så skal man henvende sig til kommunen, der påtager sig bekæmpelse af rotter gratis – under skattebilletten.  Alle andre skadedyrsproblemer i Randers foretages af private skadedyrsbekæmpere – mod betaling.  Priserne for de enkelte skadedyr kan De finde her på vores hjemmeside – og under skadedyrsguiden.

Randers skadedyrsbekæmpelse lukkede for en del år siden.

I stedet kører der nogle enkelte skadedyrsfirmaer til / fra Randers – men ikke direkte fra Randers, som Chrisal Skadedyrsservice A/S kan tilbyde.  Dette er vores garanti for Dem som kunde, at vi kan være på pletten hurtigt, når De tilkalder os.

Seneste nyheder

Garanti – Altid !

Husk vi giver garanti på skadedyrsbekæmpelse ved bekæmpelse af alle skadedyr som f.eks. væggelus, møl, hvepsebo etc. ( husmår undtaget ). Priser finder De på siderne under hvert enkelt skadedyr – ellers spørg endelig, inden De bestiller !

Ordretelefon

Åben i dag hele landet klokken 08.00-22.00 eller