Sponsorater – Kære sponsorjæger

Vi er et sundt selskab, der håndplukker de foreninger og gode gøremål, som vi synes fortjener lidt hjælp via et sponsorater. Vi får årligt rigtig rigtig mange henvendelser – og allerhelst ville vi gerne hjælpe Jer alle.

Men for at der skal være mening med det hele, så beder vi Jer inden henvendelse om at kigge indad og vurdere ud fra nedenstående kriterier, om vi er rigtige for hinanden.

Som ved enhver anden ansøgning, så gælder det om, at lave ansøgningen grundig og fyldestgørende. Det er også sådan, vi selv arbejder! Forvent dog ikke, at du får svar på din ansøgning, da vi modtager hundredvis af ansøgninger – og ikke altid har ressourcer til at fokusere på disse.

Sponsorater gives til…

Foreninger eller saglige gøremål, der ikke kan klare sig uden hjælp. Der må ikke være løntunge eller administrative poster hos Jer (regnskab kan udbedes !).

I skal have relation til børn, der nyder godt af støtte i forbindelse med deres forældre. Vor støtte skal kunne afspejles direkte i glæder og givende oplevelser hos ovenstående.

Der gives ikke støtte i form af annoncer eller videreformidling til 3. person. Ligesom der heller ikke ydes bidrag til almindelige foreninger.

VIGTIGT – INDEN I søger sponsorat hos Chrisal A/S, har vi brug for at validere Jeres ansøgning online.  Det gøres således:

  1. Lav en copy/paste af dette link: https://chrisal.dk
  2. Indsæt linket på Jeres forenings forside.
  3. Det er nok bare at markere et punktum eller komma, højreklik og “indsæt link”
  4. Husk at gemme dine ændringer.

Grunden til at vi ønsker dette er, at det er den eneste måde, vi kan sikre os at I som ansøgere også har administrationsret over foreningens hjemmeside – og dermed kan vi validere Jeres ansøgning som værende seriøs.


 
Sponsorater-skaerup-zoo

Her giver vor støtte lidt hjælp

Skærup Mini-zoo, Søndermarksvej 102, 7080 Børkop. En rigtig dejlig lille perle midt i trekantsområdet, som desværre alt for få besøger – og hjælper. En lille zoologisk have der virkelig emmer af dyrevelfærd og kærlighed til dyrene.

Børnene kan røre, fodre og mærke flere af dyrene i modsætning til de større haver, hvor princippet er ”se – men ikke røre”. Haven er indrettet med legeplads og man kan spise evt. medbragt mad. Flere af de ansatte bruger egne midler og gratis arbejdskraft til glæde for de besøgende.

Gør Jer selv den tjeneste at plukke en dag ud af kalenderen og giv haven det besøg som de fortjener. Det er desuden muligt for private personer at bidrage til havens overlevelse ved at ”købe” sit eget dyr.

 

Sponsorater-gives

Familier med kræftramte børn

Behøver ikke yderligere argumenter. Vort bidrag hjælper børnene til oplevelser, der kan gøre en grå hverdag bare en smule mindre grå i form af udflugter med forældre, der i forvejen er hårdt ramt på det mentale plan og derfor ikke fortjener at blive belastet yderligere på det økonomiske for at kunne dele nogle få glædelige stunder med deres kære.

Gør som os – og giv dem en hjælpende hånd.